Баранячий жир — користь і шкода в косметології, народній і сучасній медицині

Ті, хто вважає баранячий жир непотрібним продуктом, просто помиляється. У нашій традиції його використання має глибокі тимчасові коріння. Розбещена цивілізація відмовляється використовувати дари предків, древні знання, народну мудрість і лікування, вважаючи за краще синтетичні продукти.

Ми забули, як наші бабусі лікували нас цим жиром від кашлю та застуди, ми забули багато дивовижні за смаком і корисності рецепти наших прабатьків, в яких використовувалися і рослинні та тваринні жири. У російській традиції була каша з декількох злаків з тваринним жиром (найдоступнішим, як правило, був баранячий) . Каша «слівнуха» мала досить складний процес приготування, завдяки якому набувала дивовижні властивості. Не одне покоління богатирів російських виросло на каші з баранячим жиром, на власні очі спостерігаючи наскільки велика її користь.

Запитайте людей похилого віку, вони знають, що таке користь! Їх довголіття закладалося природою, раціональним харчуванням, без дієт і рад зоряних «лікарів», які не сходять з екранів телевізорів. Їх довгожительство засноване на натуральних продуктах і гармонізації з природою, на тому, що є таке користь баранячого жиру, користь амаранту, користь природних проявів, а не придуманих людиною ліків як бізнес продукції.

↑ зміст

Дивина зі Сходу

Сучасна європейська кухня передбачає використання рослинного масла, деякі країни віддають перевагу свинячому салу, і тільки середньоазіатська кухня сьогодні неможлива без курдюка. Шукати баранячий жир слід у торговців бараниною і пам’ятати при цьому, що часто під виглядом баранини на наших ринках продають м’ясо кози, але це інша тема.

Коли обробляють баранячу тушу в Середній Азії, жир знімають з зовнішніх частин. Жирової наріст близько хвостовій частині і є курдюк. Європейські барани не мають курдюка, але, тим не менш, жир, який знімають з внутрішніх частин туші не менш корисний. Його застосування також різноманітно, як застосування курдюка.

Баранячий жир використовують в кулінарії, косметології та народній медицині.

Якщо пощастить, і ви знайдете на ринку справжній баранячий жир — ваша кухня знайде нове смакове звучання. Дивно, наскільки Схід — тонка справа! І смак, і аромат, і користь продукту чарують, немов перська царівна. Цей продукт плавиться при температурі 50 ° С, він самий твердий і найтугоплавкіший з усіх рослинних жирів.

↑ зміст

Застосування баранячого жиру

  1. Кулінарія.

Страви азіатської кухні неможливі без цього жиру. Рецепт плову має в своєму складі сувору вказівку обсмажування м’яса і овочів з цим жиром. Шашлики стають м’якшими і ароматними після обмазування баранини або яловичини. Без курдюка не готують манти, самсу, бахш, казан-кебаб, чанахи, чебуреки, домашні ковбаси, печеня, супи.

Ситна їжа із застосуванням баранячого жиру на всю міць своїх 900 кілокалорій, понад ефективно відновлює сили людини , робить його потужним, енергійним, зміцнює його імунітет настільки, що ризики вірусних і простудних захворювань прагнуть до нуля. Чистий природна жирова основа — стовідсоткова користь організму людини.

Деякі люди стверджують, що харчуватися баранячим м’ясом, використовувати баранячий жир — поганий смак. Вони говорять про різке специфічний запах, неприємний смак. Люди, використовуйте зиру, кардамон і кінзу, пам’ятайте, що баранячим м’ясом, приготованим з використанням баранячого жиру, насолоджувалися султани, царі, падишахи, королі, поєднуючи його з помідорами, зеленню, перцем, овочами. Проста картопля на баранячому жирі з зирой та іншими спеціями перетворюється в казковий делікатес.

  1. Народна медицина.

Лікування простудних захворювань, особливо таких які викликають ускладнення дихальні шляхи, лікування кашлю, в народі успішно лікувати цим чудодійним жиром. Робити обгортання, коли розтопленим жиром покривається спина, людина закутується в теплий одяг, прогрівається протягом ночі. Робити настої Підставки і тримачі для ножів в гіпермаркеті Містер то що потрібно для.
трав’яних чаїв з медом і трьома краплями розтопленого продукту, щоб назавжди позбутися від кашлю, щоб через дві-три ночі від хвороби не лишалося й сліду. Компреси, напої на молоці лікують тяжкі форми бронхітів і навіть пневмонію, позбавляють від кашлю дорослих і дітей.

Баранов жиром лікують проблеми травлення, захворювання кістково-м’язової і зв’язкової тканини, рани, виразки, опіки, душевні розлади. Не рекомендується його застосування при захворюваннях печінки, нирок, жовчного міхура, гастриту, виразки, а також схильності до тромбофлебіту.

  1. Косметологія.

Стародавні успішно використовували чудодійний продукт в косметології. Косметичні форми з баранячим жиром підвищують потенцію, зсередини лікують старість, зберігаючи красу, здоров’я і бадьорий настрій. Про це говорить йога, переконує аюрведа, тибетські знахарі, алтайські мудреці. Користь баранячого жиру підтверджена часом, трактатами, практикою зцілення і омолодження. Сьогодні багато косметологічні компанії світового рівня використовують саме баранячий жир в якості основи косметичних засобів. Креми здатні робити шкіру молодою, сяючою, без зморшок, будь-яких вад.

↑ зміст

Склад баранячого жиру і його користь

Його дивовижні властивості укладені в складі. Продукт легко засвоюється, містить малу кількість холестерину, не створює великого навантаження на травну систему, покращує самопочуття людини, його працездатність, пам’ять і настрій. У його складі:

  • Вітаміни «А», «В», «Е»,
  • Бета-каротин, що рятує організм від вільних радикалів, захищає від радіації, електромагнітного, хімічного забруднення.
  • Стерини, поліциклічні високомолекулярні спирти, фосфатиди — складні ефіри жирних кислот. Це речовини, без яких неможливий нормальний обмін речовин.

Він необхідний, щоб робити розтирання від кашлю, готувати смачні страви, приймати всередину для омолодження і оздоровлення організму. Використовуйте цей продукт творчо, віддача буде неймовірною.

↑ зміст

Відео про користь і шкоду баранячого жиру

Баранячий жир — користь і шкода в косметології, народній і сучасній медицині

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *