Курячі шлунки — користь і протипоказання

Зміст статті:

Всі ми знаємо, що м’ясо курки один з найпоширеніших і корисних продуктів. Але дуже часто забуваємо про субпродукти, які також мають прекрасні смакові якості, приносять значну користь і набагато дешевше будь-якого м’яса. До них сміливо можна віднести курячі шлуночки, при правильному приготуванні вони мають відмінний смак і сприятливо впливають на весь організм в цілому.

З курячих шлуночків варять смачний і корисний суп, смажать, тушкують, роблять начинку на пироги та млинці, готують різні салати . Добре поєднуються з різними гарнірами: кашами, макаронами, овочами і т. Д. А для того щоб надати ще більш вишуканого смаку додають сметану, вершки, різні приправи і прянощі.

↑ зміст

Як приготувати курячі шлунки

Невеликий мінус, в тому, що, готувати курячі шлуночки потрібно досить довго, так як вони складаються з м’язової тканини і досить щільні. Молоді шлуночки варяться близько 40 хвилин, а старі значно більше 1 — 2 години. Зате м’який і ніжний смак продукту не залишить нікого байдужим, а їх користь відчутна для всього організму. Перед тим як варити шлунки їх необхідно ретельно промити під проточною водою, видалити пісок, який може знаходитися всередині. Потім обрізати плівку і зайвий жирок. Можна варити продукт, як цілком, так і розрізавши на кілька частин. В основному обробляють їх за допомогою варіння і гасіння завдяки цьому методу вони стають м’якими і дуже смачними.

↑ зміст

Склад продукту

  • Тваринний білок.
  • Макро — і мікроелементи: кальцій, залізо, цинк і т. Д.
  • Фолієва кислота.
  • Поліненасичені жирні кислоти.
  • Вітаміни Е, В і ін.

Невеликий вміст калорій в даному продукті дозволяє застосовувати його для безлічі всіляких дієт. Їх калорійність становить близько 150 ккал.

Користь курячих шлунків

Курячі шлунки — користь і протипоказання

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *