Борошно вищого ґатунку виробляється із центральної частини намолоченого зерна органічної м’якої пшениці, з його ендосперму. Пшеничне борошно вищого ґатунку широко використовується для приготування млинців, оладок, пельменів, вареників, кондитерських виробів, у виробництві макаронних виробів, а також застосовується як загусник для соусів. У США таке борошно відноситься до групи «ALL PURPOSE WHEAT FLOUR», тобто борошно, яке використовується для всіх цілей.
3 факти про пшеничне борошно:
Не потрапте в пастку поширеного сьогодні міфу про те, що пшеничне борошно вищого ґатунку шкідливе та некорисне, на відміну від цільнозернового. По-перше, створюється відчуття, що продукти із цільнозернового борошна можна вживати як мінімум удвічі більше, ніж з борошна вищого ґатунку. Якщо ви дотримуєтеся здорового або спортивного способу життя, то знаєте, що значне вживання будь-яких вуглеводів призводить до збільшення ваги, і цей факт необхідно брати до уваги. По-друге, тільки пшеничне борошно вищого ґатунку має властивості, завдяки яким можна спекти круасани, бісквіти та бріоші. Тому ми пропонуємо вам вивчити кращі якості кожного продукту та розумно використовувати їх з максимальною користю для вашого організму.
Вміст протеїнів (9-15%), переважно глютеніну та гліадину, – основна характеристика борошна. Відсоток гліадину та глютеніну зумовлює якість тіста: глютенін надає йому еластичності та клейкості, а завдяки гліадину тісто розтягується. Вимішування тіста перетворює гліадин і глютенін у поєднанні з водою в глютен, який формує м’якуш. Простіше кажучи, чим вище вміст глютену, тим більша сила та хлібопекарські властивості борошна.
Органічне пшеничне борошно вищого ґатунку відмінно підходить для випікання хліба у хлібопічці.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.