Така макаронна продукція підходить для людей, які мають непереносимість глютену і мають целіакія захворювання. Суворий контроль за якістю та відсутністю глютену проходить як на етапі виробництва борошна, так і на етапі виробництва самих макаронних виробів. А також ця лінійка продуктів підійде для різноманітності раціону як дітей, так і дорослих. При відварюванні макарони не розварюються, зберігаючи свій привабливий вигляд після приготування.
Спосіб приготування:
Налити в каструлю 1 л води. Довести до кипіння. Підсолити. Засипати пасту (100 г) у киплячу воду. Перемішати. Довести до кипіння, варити на повільному вогні до готовності. Кілька разів обережно перемішати. Час приготування до 6 хвилин. Готову пасту перемістити в друшляк і промити теплою водою. Викласти на тарілку. Приправити пасту на (свій) смак.
Склад: борошно соргове, вода питна.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.