Олія розторопші, упродовж понад 2000 років традиційно використовується в народній медицині різних країн світу для лікування різноманітних захворювань печінки, жовчного міхура та жовчовивідних шляхів.
Олія розторопші являє собою багатюще джерело найкорисніших для організму людини каротиноїдів, вітамінів Е, D, K і групи B, макро- та мікроелементів (калій, магній, кальцій, біогенні аміни й ін.) марганець, залізо, цинк, селен, мідь, хром, алюміній, ванадій, бор і ін.) і біологічно активних речовин (флаволігнани, флавоноїди, хлорофіл).
Склад:
- Дуже високий вміст лінолевої кислоти Омега-6.
- Містить олеїнову кислоту Омега-9 і пальмітинову кислоту.
- Силімарин, силібін, силідіанін.
- Неогідрокаприн.
Застосування в харчуванні: використовується як дієтична добавка. Рекомендовано використовувати олію для заправлення салатів, поєднувати із соусами, маринадом, зеленню. Добре поєднується з овочевими салатами, квашеною капустою, вінегретом, картоплею, кашами.
Косметичні засоби: використовується у виробництві зволожувальних і регенерувальних кремах. Особливо підходить для сухої та зрілої шкіри.
Фармацевтичні засоби: традиційно використовується для лікування органів травлення.
Властивості:
- Високий вміст лінолевої кислоти (Омега-6, С18: 2) і олеїнової кислоти (Омега-9, С18: 1) надає шкірі інтенсивний зволожувальний і регенерувальний ефект.
- Захищає шкіру від екологічних і метеорологічних умов.
- Рекомендується для лікування сухої, розтрісканої шкіри на стопах.
- Має протизапальну, ранозагоювальну та гепатопротекторну дію, сприяє загоєнню виразок шлунка, покращує імунітет організму.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.