Шафран - це одна з найпопулярніших і найбільш використовуваних спецій у багатьох кухнях світу. Ця спеція має унікальний яскраво виражений квітковий аромат з фруктовими нотками. Шафран використовують в якості барвника натурального походження. Оскільки при додаванні він утворює жовтий колір.
Його додають при приготуванні м'ясних, рибних і овочевих страв, соусів. Крім того, його активно використовують при приготуванні десертів, пудингів, начинок. Своє застосування ця спеція знайшла і у виготовленні алкогольних напоїв.
Правила використання шафрану при створенні різних страв варіюються: у випічку із здобного тіста додають 0,1 г прянощі в момент замісу або безпосередньо перед випічкою, в солодощі та страви з м'яса, птиці, риби - додають за 4-5 хвилин до приготування.
Вживання шафрану в їжі покращує роботу серця і нирок. Однак рекомендується приймати цю спецію в невеликих кількостях, щоб не нашкодити організму.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.