Шоколад молочний Manteca - це чудове поєднання тертого какао з вишнею та перцем чилі, створеного з особливою увагою до якості інгредієнтів. Кожен шоколадний шматочок має насичений смак, який відрізняється глибоким ароматом какао та приємною гармонією солодощі та гостроти.
Для його приготування використовується мусковадо - натуральний цукор з мінімальним ступенем очищення (нерафінований), що містить натуральну патоку. Він, на відміну від звичайного білого цукру, зберігає всі корисні речовини та мікроелементи соку цукрової тростини. Для нього характерні коричневий колір, волога текстура та смак, схожа з ірисом.
У складі продукту у великій кількості присутні мінерали та вітаміни.
Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: жири - 51.9 г, білок - 4.4 г, вуглеводи - 35.5 г.
Енергетична цінність на 100 г продукту: 565.6 ккал.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.