Борошно сорго ідеально підходить для тих, хто стежить за своїм здоров’ям. Вона без глютену і багата на вітаміни, мінерали та антиоксиданти. Борошно сорго — це не тільки заміна звичайного пшеничного борошна. Вона ідеально підходить для випікання хліба, кексів, пирогів та багатьох інших смачних страв.
Корисні властивості сорго:
- уповільнює процеси старіння;
-підвищує імунітет;
- нормалізує згортання крові;
- прискорює нервово-імпульсну провідність;
- стабілізує ритм серця;
- покращує якість крові;
- підвищує рівень гемоглобіну.
борошно з сорго можна використовувати для приготування хлібобулочних виробів, десертів (бісквітів, рулетів, кексів і т.д.), даний різновид борошна можна компонувати з іншими видами. В процесі застосування варто пам'ятати, що тісто з борошна сорго буде більш еластичним, м'яким, гладким, ніж тісто, із застосуванням рисової або кукурудзяної муки. Так само продукт часто використовують для того щоб згустити соуси і тушковане м'ясо.
Харчова цінність на 100г продукту:
білки - 10,6 г
жири - 4,1 г
вуглеводи - 60 г
Енергетична цінність на 100г: 323 ккал.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
