Склад: ядра фундука підсушені мелені (68%), кокосовий цукор, чорний шоколад(какао порошок, какао боби преміального сорту Criollo, какао-масло), кокосова манна(паста), соняшниковий лецитин, мадагаскарська ваніль. Може містити сліди інших горіхів.
Енергетична цінність на 100г: 2228 кДж/ 532 кКал.
Поживна цінність на 100г: жири - 40.93г, вуглеводи - 28.60г, білки -12.33г.
В основі десерту — солодкий, ароматний український фундук сортів Галле і Барселона, вирощений на родючій екологічно чистій землі Вінницької області. Горіх обсмажується в інноваційній печі за американською технологією. Він фонтанує в потоці гарячого повітря всього кілька хвилин, не торкаючись стінок камери (при звичайному обсмажуванні горіх крутиться в барабані пів години, підгоряючи та окислюючись). Виготовляється чорний шоколад самостійно, використовуючи три простих інгредієнти — какао-боби преміального сорту Trinitario, какао-порошок максимальної жирності та ароматне какао-масло іменитих європейських брендів (Callebaut, IRCA, DGF).
Білий рафінований цукор замінений карамелізованим нектаром суцвіть кокосової пальми, також відомим як кокосовий цукор.
Мадагаскарська ваніль Бурбон доповнює букет класичним ніжним ароматом.
Десерт виготовляється на італійському обладнанні з використанням керамічних жорен для отримання максимально ніжної текстури. Температура виробництва не перевищує 46'C.
Насолоджуйтесь ним з фруктами, намащуйте на тости або хлібці, додавайте в кашу або мюслі, протеїновий шейк або смузі, використовуйте як начинку для ваших десертів і випічки або просто їжте великою ложкою прямо з банки як готові ласощі.
Гарантована якість. Дбайливо відбираємо найсмачніші ядра фундука вищого сорту. Склад наших горіхових десертів завжди простий і зрозумілий. Тому ви гарантовано отримуєте смачний і якісний продукт. Не додаємо шкідливі інгредієнти, загусники або стабілізатори. Тому виділення олії на поверхні з часом підтверджує натуральність продукту. Просто ретельно перемішайте ложкою перед вживанням.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.