Інулін є підсолоджувачем та джерелом розчинних харчових волокон, що виробляється з цикорію. Найголовнішою перевагою цього продукту є його дія як пребіотика, що сприяє зросту чисельності біфідобактерій в організмі людини. Щоб зберегти корисні властивості інуліну, його добувають методом холодного віджиму.
Хоча інулін і не є заміною інсуліну, проте він сприяє зниженню рівня цукру в крові.
Має найнижчий глікемічний індекс серед інших підсолоджувачів – 1. А отже не викликає стрибків інсуліну в крові.
У медицині вважається пребіотиком, сприяє розмноженню корисних бактерій та стимулює роботу кишечника. Тому, використовується в боротьбі з багатьма захворюваннями.
Інулін можна використовувати як підсолоджувач та пробіотик, загусник для супів та соусів, для випічки.
Хоча інулін і не є заміною інсуліну, проте він сприяє зниженню рівня цукру в крові.
Інулін можна використовувати як підсолоджувач та пробіотик, загусник для супів та соусів, для випічки.
Має найнижчий глікемічний індекс серед інших підсолоджувачів – 1. А отже не викликає стрибків інсуліну в крові.
Інулін швидко розчиняється, його трохи солодкуватий смак приємний, а сам він не має ніякого запаху. Тому його зручно вживати доданим в каву або чай. Інулін (рослинні харчові волокна). Калорійність продукту (100г): 203 кКал\850 кДж. Поживна цінність (100г) продукту: Білки : 0 г; Жири: 0 г; Вуглеводи: 94.5г;
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.