0
В наявності
Модель: 1394
Відгуки:
0
155.00 грн.
Купити в 1 клік:
Опис
Борошно тапіоки отримують із коренів тропічної рослини, відомої як маніока.
Після збирання корені маніоки оброблюють, щоб вилучити токсичну речовину – ціанід, потім шляхом перетирання чи віджимання отримують сік, який містить крохмаль. Крохмаль сушать для вилучення вологи, щоб отримати білий порошок (борошно).
Особливості
- здорова альтернатива крохмалю та згущувачу;
- не містить глютену, є ідеальним інгредієнтом для людей з целіакією (глютеновою непереносністю);
- добре впливає на травну систему;
- містить велику кількість крохмалю, який надає стравам правильну текстуру та консистенцію;
- містить вітаміни групи B, магній, кальцій, калій, цинк та залізо;
- тапіока здатна добре зберігати вологу, тому вона часто використовується для забезпечення соковитості страв, таких як пудинги та крем-супи;
- може бути використане для приготування желе, соусів, гарнірів, оскільки воно легко згущує страви.
Як використовувати?
Борошно тапіоки має нейтральний смак, відсутність власного аромату, клейкість і використовується як натуральний згущувач для різних страв.
Його можна:
- додавати до гарячого рідини;
- підмішувати у суп або соус для створення густої текстури;
- додавати до рецептів пудингів, готуючи традиційні або болонські десерти;
- використовувати для приготування желе, гарнірів, таких як картопляний пюре або каша, або для смаження риби та м'яса, щоб підвищити текстуру;
- замінювати пшеничне борошно на борошно тапіоки в рецептах для випічки, таких як печиво, пироги, хліб;
- використовувати для панірування м'яса, риби або овочів, як безглютенову альтернативу традиційному паніруванню;
- додавати борошно тапіоки до безглютенових мультизернових замісів, для покращення текстури безглютенової випічки.
Відгуки
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Борошно тапіоки Bifood 300г
155.00 грн.