Все про товар
Відгуків
0
Питання
0
В наявності
Модель: 1394
Відгуки:
0
135.00 грн.
Купити в 1 клік:
Опис
Борошно тапіоки отримують із коренів тропічної рослини, відомої як маніока.
Після збирання корені маніоки оброблюють, щоб вилучити токсичну речовину – ціанід, потім шляхом перетирання чи віджимання отримують сік, який містить крохмаль. Крохмаль сушать для вилучення вологи, щоб отримати білий порошок (борошно).
Особливості
- здорова альтернатива крохмалю та згущувачу;
- не містить глютену, є ідеальним інгредієнтом для людей з целіакією (глютеновою непереносністю);
- добре впливає на травну систему;
- містить велику кількість крохмалю, який надає стравам правильну текстуру та консистенцію;
- містить вітаміни групи B, магній, кальцій, калій, цинк та залізо;
- тапіока здатна добре зберігати вологу, тому вона часто використовується для забезпечення соковитості страв, таких як пудинги та крем-супи;
- може бути використане для приготування желе, соусів, гарнірів, оскільки воно легко згущує страви.
Як використовувати?
Борошно тапіоки має нейтральний смак, відсутність власного аромату, клейкість і використовується як натуральний згущувач для різних страв.
Його можна:
- додавати до гарячого рідини;
- підмішувати у суп або соус для створення густої текстури;
- додавати до рецептів пудингів, готуючи традиційні або болонські десерти;
- використовувати для приготування желе, гарнірів, таких як картопляний пюре або каша, або для смаження риби та м'яса, щоб підвищити текстуру;
- замінювати пшеничне борошно на борошно тапіоки в рецептах для випічки, таких як печиво, пироги, хліб;
- використовувати для панірування м'яса, риби або овочів, як безглютенову альтернативу традиційному паніруванню;
- додавати борошно тапіоки до безглютенових мультизернових замісів, для покращення текстури безглютенової випічки.
Відгуки
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Питання та відповіді
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.