Натуральна кокосова паста AUMi (кокосова манна) перетирається при температурі, що не перевищує 48 C. Для виробництва використовується висушена м'якоть кокоса вищого сорту з максимальною жирністю 65%. Паста містить у собі як кокосову олію, так і всю клітковину, білки, вуглеводи, мінерали та вітаміни.
Склад: горіх кокоса (100%) сушений, мелений.
Енергетична цінність на 100г: 2740 кДж/655 кКал.
Поживна цінність на 100г: жири - 66.10г, вуглеводи - 7.70г, білки - 7.20г.
Кокосова паста багата важливими амінокислотами, кальцієм і магнієм. Покращує метаболізм і заряджає організм енергією. Оскільки вона на 65% складається з кокосової олії, то манна, як і кокосова олія, буде ставати твердою при температурі нижче 24 С. Якщо ви хочете, щоб паста стала рідкою, то потрібно прогріти її до температури 29 С. Це легко зробити, якщо опустити баночку в ємність з теплою водою або поставити на деякий час біля плити, де готуєте. Оптимальна температура, щоб манна залишалася м'якою, близько 24 градусів.
Гарантована якість. Дбайливо відбираємо найсмачнішу сировину вищого сорту. Не додаємо шкідливі інгредієнти, консерванти, трансжири чи цукор. Склад горіхових паст AUMi завжди зрозумілий та простий. Тому ви гарантовано отримуєте смачний та якісний продукт. Насолоджуйтесь з фруктами, намащуйте на тости чи хлібці, додавайте до каші чи граноли, протеїнові коктейлі чи смузі, або просто смакуйте великою ложкою. Використовуйте для виготовлення десертів, тортів, випічки, веганських страв та як основу для приготування рослинного молока.
Виділення олії на поверхні підтверджує натуральність продукту. Перед вживанням рекомендуємо ретельно розмішати.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
 
                                                                         
                                             
                                             
                                     
                                     
                                     
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            