Склад: 100% кокосовий горіх
Властивості: натуральні, Без глютену, Без рафінованого цукру, Без трансжиру , Без ГМО, Без пальмової олії, Веган, Без лактози.
На відміну від кокосової олії, паста містить в собі як саму кокосову олію, так і всю клітковину, білки, вуглеводи, мінерали та вітаміни.
Відмінна основа для приготування кокосового молока, смузі, шейків або східних супів. Також може використовуватись в кремах, десертах і випічці.
Оскільки кокосова манна на 65% складається з кокосової олії, то вона так само застигає при температурі нижче 25 градусів. Якщо бажаєте, щоб паста стала рідкою, потрібно прогріти її до температури 29 градусів. Це легко робиться, якщо опустити баночку в посудину з теплою водою або на деякий час залишити біля плити, де готуєте. Оптимальна температура, щоб манна залишалася м’якою, близько 24-25°C
Оскільки у виробництві горіхових і насіннєвих паст не використовуються трансжири, емульгатори або загусники, то виділення олії на поверхні продукту підтверджує його натуральність. Перед вживанням просто ретельно розмішайте ложкою.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.