Кремова паста з гарбузового насіння. Скляна банка 120г. 100% натуральна, ніяких добавок. Відмінна якість. Робимо невеликими партіями, завжди свіжа.
Паста з насіння гарбуза це чудове джерело вітамінів А та Е, мінералів магнію і калію. Гарбузове насіння гіпоалергенне. Тому паста з нього — відмінний варіант для дітей або людей з алергією, які не хочуть отримувати білки з продуктів тваринного походження. У 100 грамах пасти з насіння гарбуза міститься до 30 грамів білка. Більше білка тільки в пасті з насіння конопель. Тому ці дві пасти вибирають спортсмени як альтернативне джерело протеїну. Вміст L-аргініну в гарбузовому насінні більше, ніж в інших продуктах. Спільно з великим вмістом цинку виходить гримуча суміш для синтезу тестостерону. Паста з гарбузового насіння це відмінний інгредієнт для приготування ранкових смузі, енергетичних сумішей, вегетаріанських страв і салатів. Вона чудово поєднується з медом, кашами, овочами та хлібцями.
Насіння обсмажується в інноваційній печі за американською технологією. Воно фонтанує в потоці гарячого повітря всього кілька хвилин, лише короткочасно торкаючись стінок камери (за звичайного обсмажування насіння крутиться в барабані пів години, підгоряє й окислюється). Таке обсмажування дозволяє зберегти корисні властивості продукту. Потім ядра швидко остуджують і перемелюють на низьких оборотах, щоб унеможливити нагрівання й окислення олії. В результаті отримуємо унікальний смак та насичений аромат.
Склад паст AUMі завжди простий і зрозумілий. Ми не використовуємо шкідливі інгредієнти, не додаємо ані цукор, ані олію. Дбайливо відібрані горіхи й насіння вищого сорту готуються і перемелюються маленькими партіями безпосередньо перед виробництвом. Тому ви завжди гарантовано отримуєте свіжий і якісний продукт. Насолоджуйтеся натуральними пастами AUMі з фруктами, намащуйте на тости або хлібці, додайте в кашу або мюслі, протеїновий шейк або смузі, просто їжте великою ложкою. Використовуйте їх для виготовлення десертів або випічки, а також як основу для приготування рослинного молока.
Оскільки у виробництві горіхових і насіннєвих паст не використовуються трансжири, емульгатори або загусники, то виділення олії на поверхні продукту підтверджує його натуральність. Перед вживанням просто ретельно розмішайте ложкою.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.