Китайський чай, шу пуер, Сяохусай. Вирощений в Китаї, провінція Юньнань,Лінькан ,с. Сяохусай. Сировина 2018 року, спресований і запакований в 2020 році.
Приготовлений чай Сяохусай зібраний з дерев віком 400 і більше років. Стародавні чайні сади розташовані поряд з селищем Сяохусай на висоті 1800 м, середньорічна температура 20 °С. Безсумнівно це чудове місце для вирощування чаю.
Корисні властивості пуеру:
- 1.Сприяє позбавленню від зайвої ваги
- 2.Відмінно вгамовує спрагу
- 3.підвищує потенцію
- 4.Бадьорить, тонізує
- 5.Допомагає нарощувати м’язову масу
- 6.Корисний гіпотонікам, підвищує артеріальний тиск
- 7.Очищає і омолоджує організм, виводить шлаки
Рекомендації щодо заварювання чаю: Пуер можна проливати до 7-10 разів, якщо якщо за Китайським методом(кожна наступна заварка на 10-15 с довше) Після першого короткого заварювання (3-10 с) воду бажано злити і залити чай знову. Заварюють Шу пуер окропом 100 градусі °С. На одну заварку рекомендується від 3 до 10 грам чаю.
Якщо заварювати Європейським методом, то чай потрібно настоювати від 1 до 3 хв
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
