Соняшниковий лецитин - унікальна дієтична добавка, яка допомагає зберегти здоров'я всім органам і системам людини. Лецитин – це поєднання жирів рослинного походження, що є джерелом фосфоліпідів, необхідні будівництва і функціонування клітин людського організму, він також допомагає у роботі мозку, запускає процес відновлення організму. На відміну від соєвого, соняшниковий лецитин вирощують без використання генних модифікацій, він практично не викликає алергічних реакцій, безпечний для дітей та чоловіків, оскільки не містить фітоестрогенів.
Показання до застосування:
як дієтична добавка до основного раціону харчування;
жінкам для збереження здоров'я шкіри, нігтів та волосся;
жінкам у період клімаксу або під час менструального циклу для позбавлення від болю, припливів, безсоння;
маленьким дітям для розвитку всіх органів прокуратури та систем;
школярам та підліткам для підвищення пам'яті, уваги, концентрації;
дорослим людям збільшення сил, працездатності, стійкості до стресам;
людям похилого віку для підтримки здоров'я нервової та серцево-судинної системи.
Дія:
підтримання імунітету;
виводить із організму шкідливі речовини;
сприяє регенерації клітин;
зменшує апетит, додає енергії;
знижує рівень холестерину;
допомагає жінкам у клімаксі впоратися з безсонням, перепадами настрою;
вагітним жінкам лецитин допомагає зберегти здоров'я волосся, нігтів, зубів;
сприяє здоровому розвитку плода;
перешкоджає утворенню жирової тканини, прискорює метаболізм;
запобігає ризику онкологічних захворювань;
знижує рівень цукру;
профілактика склерозу, деменції, хвороби Альцгеймера;
покращує роботу мозку, пам'ять, увагу;
зміцнює судини;
допомагає впоратися з високими психічними та фізичними навантаженнями.
Починати прийом лецитину необхідно з мінімальної кількості, поступово доводячи дозу до норми, щоб відстежити реакцію організму і виключити індивідуальну непереносимість.
Енергетична цінність на 100 грам: 915 ккал.
Склад: фосфоліпіди не менше 96,5%. Не містить цукор, ГМО, барвників та дріжджів.
Норма лецитину для дорослої здорової людини: 5 - 7 г. При захворюваннях печінки дозування може бути збільшено за рекомендацією лікаря.
Норма для дітей від 1 року до 12 років - 1/3 від дорослої порції.
Для дітей віком від 12 до 18 років - від 3 до 5 г лецитину.
ВАЖЛИВО! З обережністю приймати і погодити з лікарем, людям із жовчнокам'яною хворобою.
Протипоказання: індивідуальна непереносимість речовини.
Спосіб застосування: можна додавати в салати, каші, йогурти, кефір. Можна розвести невеликою кількістю води та випити. Їжа не повинна перевищувати температури 40-45 градусів.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.