Смачно і швидко! Підходить для самих маленьких гурманів. Добірна сировина гарантує відсутність глютену.
Кукурудзяну манку можна використовувати для приготування безглютенового крему, суфле, запіканки, пуддинга.
Щоб приготувати смачну кашу: візьміть 1 склянку води, доведіть до кипіння; ретельно перемішуючи, додайте 2 ст. ложки манки; варіть 10 хвилин; додайте за смаком фрукти, ягоди, мед, варення.
Склад: крупа кукурудзяна.
Поживна цінність на 100 г продукту: білки - 7,2 г; жири - 1,5 м; вуглеводи - 72,2 г; сіль - 0 р.
Енергетична цінність на 100 г продукту: 1385 кДж / 331 ккал.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
