Калорійність продукту (100г) продукту: 899 кКал.
Поживна цінність (100г) продукту: Білки 0 г; Жири 99.9г; Вуглеводи 0г.
У групі цінних продуктів рослинного походження друге місце віддане олії какао бобів (першій — кокосовій олії). Олія какао сприяє підтримці оптимального рівня холестерину. Какао-олія має противірусну, відхаркувальну й антибактеріальну властивості. Воно застосовується як засіб проти кашлю, у разі простудних захворювань, ангіне, грипу, пневмонії й астми. Основні компоненти какао-олії — жирні кислоти: лінолева, стеаринова, олеїнова та пальмітинова. Ці кислоти вважаються необхідними, без них порушуються багато процесів в організмі.
Стеаринова та лінолева кислоти дуже важливі для здоров'я шкірного покриву. У разі браку цих речовин порушується цілісність шкіри, знижуються її еластичність, здатність до регенерації та процеси утворення нових клітин. Незамінне в косметології.