Корисні речовини:
Мінерали: насіння гарбуза голонасінного містять значну кількість магнію, цинку та міді. Вони допомагають підтримувати здоров'я кісток, регулювати роботу серцево-судинної системи та знижувати ризик розвитку деяких захворювань.
Вітаміни: насіння гарбуза голонасінного містять вітамін Е, який є потужним антиоксидантом, що допомагає боротися зі стресом та запальними процесами в організмі. Також вони містять вітаміни групи B, які відповідають за правильне функціонування нервової системи та обміну речовин.
Антиоксиданти: насіння гарбуза голонасінного містять значну кількість антиоксидантів, таких як каротиноїди та вітамін Е, які допомагають боротися зі стресом та запальними процесами в організмі. Вони також захищають клітини від пошкоджень та допомагають підтримувати здоров'я шкіри, волосся та нігтів.
Склад: насіння гарбуза голонасінного. Не містить барвників, ароматизаторів, підсилювачів смаку, хімічних домішок.
Калорійність 100 г продукту: 559 ккал / 2339 кДж.
Поживна цінність 100 г продукту: білки – 30,2 г, жири – 49,1 г, вуглеводи – 10,7 г, харчові волокна – 6 г.
Властивості: насіння гарбуза насичує організм вітамінами С, В1, В2, В3, B4, B5, B6, B9, Е, К, бета-каротином та альфа-каротином, амінокислотами, зокрема, аргініном, мінеральними елементами. Насіння гарбуза багате на фосфор, калій, магній та кальцій.
Спосіб застосування: насіння можна їсти сирим. Гарбузове насіння додають до салатів та гарячих страв, використовують для випічки.
Умови зберігання: зберігати в чистих, сухих, добре вентильованих приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.