Кремова кунжутна паста (тахіні, тахіна, сезамова) "AUMI" з очищеного насіння кунжуту. Виробляється по автентичній технології з найцінніших африканських сортів кунжуту з Судану і Ефіопії. Найправильніша тахіна - саме та, яку їдять розпещені споживачі в Ізраїлі, Греції та країнах сходу. Набагато смачніше гірких аналогів з індійського кунжуту.
Сорт має першорядне значення. Саме тому передові виробники вибирають тільки африканські сорти, у яких насичений горіховий смак з мінімальною гірчинкою. Дуже важливо проводити очищення насіння безпосередньо перед виробництвом, щоб воно не втрачало своїх смакових властивостей і не окислювалось. За автентичною технологією насіння вимочують в сольовому розчині, щоб очистити від шкірки, сушать і перетирають на кам'яних жорнах. В результаті виходить шовковиста кунжутова паста з ніжним і багатогранним смаком та кремовою консистенцією.
Склад: насіння кунжуту очищене (100%) підсушене, мелене.
Енергетична цінність на 100г: 2531 кДж/ 605 кКал.
Поживна цінність на 100г: жири - 52.10г, вуглеводи - 13.10г, білки - 20.80г.
Гарантована якість. Тахіні виготовляється по автентичній технології з найцінніших африканських сортів кунжуту з Судану і Ефіопії. Тому має насичений горіховий смак з мінімальною гірчинкою. Не додаємо шкідливі інгредієнти, консерванти, трансжири чи цукор. Склад горіхових паст "AUMI" завжди простий та зрозумілий. Тому ви гарантовано отримуєте смачний та якісний продукт. Використовуйте для приготування хумусу, бабаганушу, халви та інших улюблених страв. Насолоджуйтесь з фруктами та овочами, намащуйте на тости чи хлібці, додавайте у салати, кашу чи мюслі, протеїновий шейк чи смузі, або просто смакуйте великою ложкою.
Виділення олії на поверхні підтверджує натуральність продукту. Перед вживанням рекомендуємо ретельно розмішати.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.