Чим класична мигдалева паста AUMі відрізняється від інших мигдалевих паст?
* Це унікальний купаж сортів мигдалю:
- американського непастеризованого мигдалю сорту Nonpareil Extra №1 великого калібру 23/25, який ми імпортуємо самі з США,
- українського багатосортового солодкого мигдалю, вирощеного на екологічно чистій ділянці Ізмаїльського району Одещині.* Мигдаль обсмажується в інноваційній печі за американською технологією. Він фонтанує в потоці гарячого повітря всього кілька хвилин, лише короткочасно торкаючись стінок камери (за звичайного обсмажування горіх крутиться в барабані пів години, підгоряє й окислюється). Таке обсмажування дозволяє зберегти корисні властивості продукту. Потім ядра швидко остуджують і перемелюють на низьких оборотах, щоб унеможливити нагрівання й окислення олії. В результаті отримуємо унікальний смак та насичений аромат.
Склад: ядра мигдалю (100%) підсушені, мелені.
Енергетична цінність на 100г: 2626 кДж/ 627 кКал.
Поживна цінність на 100г: жири - 54.9г, вуглеводи - 10.0г, білки - 23.3г.
Оскільки у виробництві горіхових і насіннєвих паст не використовуються трансжири, емульгатори або загусники, то виділення олії на поверхні продукту підтверджує його натуральність. Перед вживанням просто ретельно розмішайте ложкою.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
