Фенхель широко використовується у кулінарії. Пагони використовуються в салатах, коріння – як гарнір, зелень – замість приправи, насіння в ролі спеції, олія добре для створення лікерів та кулінарних шедеврів.
Він добре доповнює смак легких супів, салатів, гарнірів, випічки та навіть варення. Часто його використовують і при засолюванні овочів: капусти, помідорів, огірків.
Спеція покращує роботу кишечника, нирок, використовується при кашлі і хворобах легень. Крім того, фенхель доцільно застосовувати при схудненні. Також у ньому містяться речовини, здійснюють заспокійливий вплив на нервову систему.
Фенхель використовують як інгредієнт в відвари, мазі, порошки, настоянки. Зовнішнє застосування відбувається при захворюваннях шкіри та очей.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
