Як поєднати любов до шоколаду зі здоровим харчуванням? Дуже легко! Спробуйте шоколад без цукру на керобі – це смачна та корисна альтернатива традиційному шоколаду. Кероб – це натуральний порошок з плодів ріжкового дерева, схожий на какао, проте не містить кофеїн і наділений солодкуватим присмаком. Можна вживати діткам та вагітним жінкам, веганам, вегетеріанцям, спортсменам, людям, які слідкують за здоров’ям та фігурою. Шоколад на керобі має низький глікемічний індекс, тому його можна вживати при діабеті в помірній кількості. Унікальний продукт з какао-масла та керобу. Не містить цукор, кофеїн, лактозу та глютен
Склад: кероб, какао-масло.
Енергетична цінність: білки: 2г, жири: 56г, вуглеводи: 40г.
Калорійність на 100г: 599кКал.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
