Сіль гімалайськa рожева дрібна вагова
Ця сіль з передгір'я Гімалаїв має чудовий смак і підходить для гарячих і холодних страв. Завдяки наявності оксиду заліза він має характерний рожевий колір.
Склад: Гімалайська рожева сіль.
Зберігання: Зберігати в сухому і темному місці.
Замініть звичайну «шкідливу сіль» корисною альтернативою - рожевої гімалайської сіллю, яку добувають біля підніжжя Гімалайських гір. Єдине в світі її родовище знаходиться в соляних копальнях Кхьюра в Пакистані. Рожевий колір і корисний склад сіль отримала завдяки вулканічної магми, яка мільйони років тому стікала по горах в морську воду, насичуючи її мікроелементами та мінералами.
Гімалайська сіль - унікальне джерело мінімум 25 корисних мікроелементів *: в її складі залізо, калій, кальцій, магній, мідь і йод, які збереглися в природній формі. Вони засвоюються організмом на 100% на клітинному рівні, не наражаючись перетворенням в процесі обміну речовин. Регулярне використання рожевої солі забезпечує організм всіма необхідними мінералами і мікроелементами.
Рожева сіль - найчистіша в світі, вона видобувається тільки вручну і не піддається термічній або хімічній обробці. Завдяки цьому корисні частинки потрапляють в ваш організм в первозданному вигляді, без шкідливих домішок. Порівняйте: кам'яну сіль видобувають шахтним способом за допомогою комбайнів, виварну - вимиванням у вигляді розсолу. Інакше кажучи, чим менше очищена і перероблена сіль - тим корисніше вона для організму.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.