Кокосові сухі вершки – це корисна альтернатива молоку або вершкам тваринного походження. Вони мають високу жирність та насичений смак. Їх можна використовувати як в розведеному, так і в сухому вигляді (наприклад, додавати до кави).
Особливості
· не містять шкідливих домішок;
· не містять лактози;
· підходять для вегетаріанців та веганів;
· мають невиражений смак та аромат кокоса;
· добре розчиняються у воді;
· мають жирність вище, у порівнянні з кокосовим молоком;
· не містять цукру.
Як використовувати?
·
Щоб отримати рідкі вершки потрібно змішати сухий порошок з водою в пропорції 1:3 (50 г вершків:150 г води). Чим менше ви додасте води, тим більше жирністю отримаєте вершки. Температура води повинна бути не менше 35-40 °C.
Кокосові вершки можна:
· додавати у крем-суп (попереднього розчинити суху суміш у теплій воді та добре перемішати);
· додавати сухими у каву, какао тощо;
· використовувати як основу для фруктових коктейлів;
· використовувати сухим для виготовлення десертів або страв.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.