Висівки з насіння гарбуза(клітковина) рекомендовано використовувати як фізіологічно-активну добавку до раціону людини з метою нормалізації жирового обміну і рівня холестерину в крові, для покращення загального стану організму, нормалізації роботи передміхурової залози, для профілактики роботи серцево-судинної і нервової системи, нормалізації травлення та виведення токсичних речовин з організму людини.
Людям з надмірною вагою, вживанням клітковини з насіння гарбуза можливо замінити один прийом їжі, запиваючи її великою кількістю чистої води.
СКЛАД: висівки зі знежиреного насіння гарбуза
Поживна (харчова) та енергетична цінність на 100 г продукту: |
Енергетична цінність(калорійність) – 380 ккал/1590 к Дж |
Білки – 42÷43 г |
Вуглеводи – 15÷16 г |
Жири – 6÷7 г |
Клітковина – 29÷33 г |
Не містить: ГМО, глютен, штучних барвників, ароматизаторів, консервантів.
Застосування:
- для очищення організму вживати по 1 столовій ложці в сирому вигляді, запиваючи водою, або додавати до кефіру (йогурту) та інших напоїв (на 1 стакан рідини);
- корисно додавати клітковину до складу будь-яких страв або використовувати для панірування;
- для вживання щоденно як замінник хліба.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.