Склад: ягоди Годжі. Не містить барвників, ароматизаторів, підсилювачів смаку, хімічних домішок.
Калорійність 100г продукту: 330,4 кКал/ 1400,7 кДж.
Поживна цінність 100г продукту: білки - 11,1г, жири - 0г, вуглеводи - 75г, сіль - 0.
Ягоди годжі є багатим джерелом фітохімічних речовин, вітамінів та мінералів. Найбільш цінні для нас: вітамін А, В12 та С, залізо й цинк. Також цей рослинний продукт містить досить велику кількість білків та аж 18 амінокислот. А ще ягоди годжі багаті на клітковину, що робить їх ідеальним засобом для профілактики захворювань кишківника, ожиріння, серцево-судинних хвороб, раку та діабету.
Нижче представляємо п'ять найбільш вагомих причин включити ягоди годжі до вашого раціону:
- Поліпшення зору. Ягоди годжі містять багато каротиноїду під назвою зеаксантин. Зеаксатин здебільшого накопичується в частині ока, яка називається жовта пляма та захищає її від пошкодження. Саме жовта пляма відповідає за наше чітке бачення. Дієта з великою кількістю зеаксантину може знизити ризик дегенерації жовтої плями, що є головною причиною сліпоти. Зеаксантин присутній у невеликих кількостях у багатьох овочах та фруктах, але ягоди годжі вважаються його найвідомішим природним джерелом! Полісахариди, які містяться у плодах годжі, також мають потенційний захисний ефекти для очей. Вони захищають гангліозні клітини сітківки - нервові клітини, які передають інформацію від ока до мозку, а також фоторецептори у сітківці - колбочки та палички, які реагують на світло.
- Збереження молодості шкіри. Антиоксидантні та протизапальні властивості полісахаридів у плодах годжі здатні створити в клітинах шкіри захисний бар'єр перед надмірним ультрафіолетовим випромінюванням сонця. Про це свідчать результати досліджень китайських науковців з Медичного університету Гуанчжоу. Отже, вживання маленьких червоних ягід годжі допоможе вберегти вашу шкіру від передчасної появи зморшок.
- Здоров'я мозку та хороша пам'ять. Полісахариди в цій супер'ягоді можуть захистити мозок від деяких пошкоджень, зокрема пов'язаних з хворобою Альцгеймера. Усе той же каротиноїд зеаксантин, накопичуючись в мозку, здійснює захисну функцію. Ягоди годжі можуть навіть стимулювати збільшення кількості нервових клітин, що поліпшує здатність до навчання та запам'ятовування.
- Зміцнення імунітету. Вважається, що полісахариди, які містяться у годжі, «модулюють» імунну систему. Це означає, що вони допомагають організму протистояти мікробам та інфекціям, а ще посилюють імунну відповідь для запобігання алергії. Ягоди годжі також є багатим джерелом аскорбінової кислоти (вітаміну С) - найважливішої поживної речовини для нашої імунної системи. А оскільки вітамін С є водорозчинним, наш організм його не депонує. Відповідно, нам слід потурбуватися про регулярне надходження цього вітаміну в необхідній кількості з їжею.
Опубліковане в Швейцарії дослідження імунної дії ягід годжі, виявило, що літні люди, які вживали добавку з ягід годжі, мали більш сильну відповідь імунної системи на вакцину від грипу, у порівнянні з тими, хто вживав плацебо. Тобто, приймання добавки годжі сприяло кращому захисту від інфекції. - Підтримка здорового рівня енергії в тілі. Остання, але, звичайно, не менш важлива властивість ягід годжі - підтримання високого рівня енергії та протидія виснаженню. За деякими свідченнями регулярне вживання соку з ягід годжі, дозволяє відчути приплив енергії в тілі та зменшення втоми протягом дня.
Спосіб застосування: ягоди вживаються у натуральному вигляді та як додаток до десертів, йлгуртів, сухих сніданків, салатів, каш. Рекомендована добова доза: 20-40г.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
