Борошно зі спельти Екород Органічна виробляється шляхом подрібнення органічного зерна пшениці спельти (іноді її називають полба). Це один із найстаріших культивованих видів пшениці в історії людства. Її зерно неймовірно трудомістке у вирощуванні та під час молочення важко вимолочується з полови. Щоб зберегти поживні речовини полби, корисну оболонку зерна та його зародок, борошно виробляють за технологією грубого помелу.
Особливості:
- зерно обробляється на сучасному млині, що дозволяє зберегти найкорисніше: вітаміни, мікроелементи та клітковину;
- має добрі властивості для приготування різних видів тіста;
- можна використовувати для панірування та для приготування різних соусів.
Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: жири - 1.7 г (насичені жири - 0.6 г), білки - 13.3 г, вуглеводи - 70 г , сіль - 0 г.
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: 1393 кДж/333 ккал.
Спельта погано переносить мінеральні добрива, через які знижується урожайність. Тому її вирощують на спеціальних ґрунтах за принципами органічного землеробства. Полбяне борошно не містить ГМО, ароматизаторів або барвників. За рахунок бурої оболонки зерен вона має світло-коричневий відтінок. Завдяки горіховим смаку і аромату цей інгредієнт стає популярним в приготуванні вишуканої випічки, хлібобулочних виробів і десертів.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.