Агар-агар, 100г "Здорово!"

Все про товар
Відгуків
0
В наявності
Модель: 431
Відгуки: 0
160.00 грн.
Купити в 1 клік:
Опис

Агар-Агар 1200: Ваш секрет ідеальних десертів та страв!
В 8 разів сильніший за желатин!

Агар-Агар 1200 – це натуральний рослинний загусник, що виготовляється з червоних та бурих водоростей. Він не має смаку, запаху та кольору, тому не впливає на смакові якості ваших страв.

Переваги Агар-Агар 1200:

- Неперевершена сила гелю: Завдяки високій желюючій здатності Агар-Агар 1200 в 8 разів сильніший за желатин. Вам знадобиться значно менше порошку, щоб отримати стійкий гель.
- Швидке застигання: Агар-Агар 1200 застигає вже за 30-40 хвилин при кімнатній температурі, що робить його ідеальним для приготування десертів та холодних страв.
- Термообратимість: Гель з Агар-Агар 1200 можна розплавити та повторно застигати без втрати желюючих властивостей.
- Корисність: Агар-Агар 1200 багатий на йод, кальцій, фолієву кислоту та інші корисні мікроелементи. Він не містить калорій, жиру та холестерину, тому підходить для людей, які стежать за своїм здоров'ям.

Агар-Агар 1200 – це універсальний продукт, який можна використовувати для:

Десертів: желе, муси, пудинги, зефір, пастила, мармелад
Холодних страв: заливні, холодець, паштети, супи-пюре
Випічки: начинки для пирогів, тортів, кексів
Вегетаріанських та веганських страв: заміна желатину

 

Як розводити агар-агар 1200 з водою?
Досягнення бажаної текстури:

Кількість Агар-Агар 1200, що вам знадобиться, залежить від бажаної текстури вашого десерту або страви. Ось кілька рекомендацій:

- Дуже м'яка текстура: 0,8 г / 500 мл (0,16%)
- М'яка текстура: 1,5 г / 500 мл (0,3%)
- Помірно щільна текстура: 2,5 г / 500 мл (0,5%)
- Щільна текстура: 5 г / 500 мл (1%);
- Дуже щільна текстура: 7 г / 500 мл (1,4%)

 

Пам'ятайте:
- Це лише загальні рекомендації. Кількість агар-агар може варіюватися залежно від інших інгредієнтів, температури та вашого бажаного результату.
- Для кращого результату рекомендується спочатку додати трохи меншу кількість агар-агар, ніж виміряно, а потім додати більше, якщо це необхідно, щоб отримати бажану консистенцію.
-Зверніть увагу, що агар-агар застигає швидше, ніж желатин, тому важливо швидко й ретельно перемішати його з рідиною.

Приклади використання:

Для десертів:
- Желе: 1,5 г / 500 мл (0,3%)
- Мус: 2,5 г / 500 мл (0,5%)
- Зефір: 5 г / 500 мл (1%)
Для холодних страв:
- Заливне: 2,5 г / 500 мл (0,5%)
- Холодець: 3,5 г / 500 мл (0,7%)
Для вегетаріанських та веганських страв:
Заміна желатину в будь-якому рецепті

З Агар-Агар 1200 ви можете легко та швидко готувати смачні та корисні страви, які завжди будуть мати ідеальну консистенцію.

Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Агар-агар, 100г "Здорово!"
160.00 грн.
Нові надходженя
Антипаразитарна універсальна програма для дітей віком 6-12 років "CHOICE"
В наявності
Фізі в рожевій глазурі "Беррі пай", 45г
В наявності
Фінік з мигдалем в чорному шоколаді, 100 г.MonLasa
В наявності
Розчин магнієво-мінеральний "Магнієва олія", 250 мл.
В наявності
Магнієві пластівці, 7000 г
В наявності
Магнієві пластівці, 7000 г
Код товару: 1358
0
1 088.00 грн.
Магнієві пластівці, 1000 г
В наявності
Магнієві пластівці, 1000 г
Код товару: 1360
0
218.00 грн.
Хумус-снек з Оливками, 40г "Frango"
В наявності
65.00 грн.
Олія волоського горіха, 250 мл, "Здорово"
В наявності
Фруктово-ягідні цукерки Яблуко-чорна смородина (10шт), "BOB"
В наявності
Какао масло, 250г "Здорово!"
В наявності
375.00 грн.