Кокосова стружка – це продукт переробки кокосової м'якоті, який дуже часто використовується у приготуванні всілякої випічки, а іноді навіть м'яса та гарнірів.
Кокосова стружка виходить неважким шляхом: свіжий кокос очищають, зливають кокосове молочко, після чого вишкрібають усю м'якоть. Її добре розминають, а потім сушать на сонці. Тільки після цього можна приступати до її подрібнення. Калорійність готової стружки кокосу виходить набагато вищою, ніж у свіжої кокосової м'якоті.
У складі кокосової стружки міститься велика кількість мікроелементів та вітамінів, завдяки яким відбувається зміцнення імунної системи та організму в цілому.
Калорійність продукту (100г): 667 кКал\2791 кДж. Поживна цінність (100г) продукту: Білки : 6г; Жири: 64г; Вуглеводи: 8г.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.