Склад: кокосова стружка Medium. Не містить барвників, ароматизаторів, підсилювачів смаку, хімічних домішок, глютен, ГМО.
Калорійність 100 г продукту: 659 кКал/2759 кДж.
БЖВ на 100 г: білки – 6.9 г, жири – 64.5 г, вуглеводи – 23.7 г, клітковина – 21.1 г.
Вітаміни та мінеральні речовини: м'якоть кокоса містить вітаміни В, С і Е, мінерали — кальцій, натрій, калій, фосфор, залізо.
Спосіб застосування: кокосову стружку широко використовують в кондитерських виробах, в начинках і для покриття шоколадних виробів, на глазурі морозива та цукерок, в тістечках та печиві, обсипання тортів, в крекерах, десертах, кокосових булочках, і в мюслі з шматочками кокосу.
Умови зберігання: зберігати в прохолодному і сухому місці при температурі не вище 25 градусів за Цельсієм та при вологості не більше 80%.
Застереження при застосуванні: індивідуальна чутливість.
Термін придатності: 12 місяців.
Країна виробник: Індонезія.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.