Кукурудзяне борошно чудово підходить усім, хто дотримується дієтичного харчування. Це один з небагатьох низькоалергенних продуктів, який вважається безпечним для вживання при целіакії. Адже білок кукурудзи не містить глютен і легко засвоюється організмом.
Борошно зберігає сонячний жовтий колір кукурудзи та має легкий горіховий аромат. Оцінити його особливий смак можна, спробувавши такі страви, як малай - відомий пиріг молдавської кухні, мчаді - традиційні грузинські коржі, начос - улюблена мексиканська закуска. Також воно часто зустрічається в традиційних рецептах кондитерських і хлібобулочних виробів як "секретний інгредієнт" .
Три факти про органічне кукурудзяне борошно:
- Продукт - один з небагатьох видів борошномельної продукції, який не містить глютен. Ця ж особливість пояснює низьку клейкість тіста, замішаного на кукурудзяному борошні. Готова випічка виходить розсипчастою та ароматною.
- Склад кукурудзяного борошна рясніє вітамінами А, Е, В1 і В2. Також в ньому достатній вміст калію, фосфору, магнію, кальцію та заліза. Його вживання допомагає запобігти серцево-судинним захворюванням, нормалізувати роботу кишечника, зміцнити імунну систему.
- Щоб органічне борошно не обвітрилося і в ньому не завелися шкідники, його слід зберігати в темному прохолодному місці в герметичній упаковці.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.