Метод виробництва: перший холодний віджим на гідравлічному маслопресі, що дозволяє виготовляти олію при кімнатній температурі. Смак і аромат гарбузового насіння.
Дивовижний склад олії з насіння гарбуза робить її однією з найбажаніших додатків до раціону здорового харчування. Метод холодного віджиму дозволяє перенести усі корисні властивості гарбузового насіння у зручний формат олії.
Гарбузова олія не підходить для термічної обробки. Олію можна використовувати як заправку до салатів, каш та супів або приймати по 1 десертній ложці 1-3 рази на добу за 20 хвилин до прийому їжі.
Склад: 100% гарбузова олія з ядер першого холодного віджиму.
Харчова (поживна) цінність на 100 г (g) продукту: білки - 0 г (g), жири загалом - 99,9 г (g), , насичені жирні кислоти - 18,99 г (g), вуглеводи - 0 г (g), цукор - 0 г (g), сіль - 0 г (g).
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г (g) продукту: 899 кКал (kcal) / 3762 кДж (kJ).
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.