Паста з насіння гарбуза це чудове джерело вітамінів А та Е, мінералів магнію і калію. Гарбузове насіння гіпоалергенне. Тому паста з нього — відмінний варіант для дітей або людей з алергією, які не хочуть отримувати білки з продуктів тваринного походження. Вміст L-аргініну в гарбузовому насінні більше, ніж в інших продуктах. Спільно з великим вмістом цинку виходить гримуча суміш для синтезу тестостерону. Паста з гарбузового насіння це відмінний інгредієнт для приготування ранкових смузі, енергетичних сумішей, вегетаріанських страв і салатів. Вона чудово поєднується з медом, кашами, овочами та хлібцями
Склад: насіння гарбуза очищене (100%) підсушене, мелене. Може містити сліди інших горіхів.
Енергетична цінність на 100г: 2261 кДж/ 540 кКал.
Поживна цінність на 100г: жири - 46.0г, вуглеводи - 5.20г, білки - 26.30г.
Оскільки у виробництві горіхових і насіннєвих паст не використовуються трансжири, емульгатори або загусники, то виділення олії на поверхні продукту підтверджує його натуральність. Перед вживанням просто ретельно розмішайте ложкою.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
