Натуральний загущувач пектин яблучний 250 г "Здорово!"

Все про товар
Відгуків
0
В наявності
Модель: 2671-
Відгуки: 0
293 грн.
Бонусні бали: 6
Купити в 1 клік:
Опис

Склад: 100% яблучний пектин середньо-швидкої осадки. Не містить підсилювачів смаку, домішок.

Калорійність 100 г продукту: 131.4 ккал / 553.21 кДж.

Харчова цінність 100 г продукту: білки  - 0.5 г, загальний жир - 0.5 г, вуглеводи -35 г.

Переваги пектину яблучного: 

Натуральний та безпечний: пектин - це природний компонент, який безпечний для людей будь-якого віку.
Сильний желюючий агент: пектин утворює міцні та стійкі гелі, що робить його ідеальним для приготування джемів, варення, мармеладу, зефіру, пастили та інших кондитерських виробів.
Корисний для здоров'я: пектин має ряд корисних властивостей для організму, таких як: виводить токсини та шкідливі речовини; нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту; знижує рівень холестерину; стимулює імунну систему; має протизапальну дію.

Як використовувати пектин яблучний:
Для джемів та варення: змішайте пектин з цукром у співвідношенні 1:1.Додайте суміш до фруктового пюре або соку. Доведіть до кипіння і варіть протягом 5-10 хвилин. Розлийте по стерилізованим банкам і закатайте.

  • Для мармеладу та зефіру: змішайте пектин з цукром у співвідношенні 1:2.Додайте суміш до фруктового пюре або соку. Доведіть до кипіння і варіть протягом 10-15 хвилин. Вилийте масу на форму, застелену пергаментом. Залиште застигати при кімнатній температурі протягом 24 годин.

Рекомендації щодо розчинення:
Для розчинення продукту без грудок необхідно: попередньо змішати пектин з іншими інгредієнтами у стані порошку і кількісно перенести суміш у рідину при постійному інтенсивному перемішуванні. Продовжити помішування до повного розчинення, або розчинити порошок в нерозчинному середовищі (масло, цукровий сироп з вмістом сухих речовин більше 65 %). 

      • Дозування пектину яблучного: Дозування пектину яблучного залежить від бажаної консистенції гелю. Для джемів та варення рекомендується використовувати 10-15 г пектину на 1 кг фруктів. Для мармеладу та зефіру рекомендується використовувати 20-25 г пектину на 1 кг фруктів.

Застереження:
Пектин яблучний не рекомендується використовувати людям з індивідуальною непереносимістю.
При надмірному вживанні пектину яблучного можуть виникати такі побічні ефекти, як: здуття живота, діарея, запор.

Зберігання:
Пектин яблучний слід зберігати в сухому прохолодному місці в герметично закритому контейнері. Термін придатності пектину яблучного 24 місяці.

Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Натуральний загущувач пектин яблучний 250 г "Здорово!"
293 грн.
Переглянуті товари
Суміш "Універсальна" (КОМОRА), 1кг
В наявності
175 грн.
Нові надходженя
Ягідна паста "Лохина-ожина-жимолость 100%", 100г "LiQberry" (дойпак)
В наявності
Новинки
Матча рожева, 40г "Healthy Vegan"
В наявності
Новинки
Матча рожева, 40г "Healthy Vegan"
Код товару: 1449
0
240 грн.
Ягідна паста "Чорниця-лохина-аронія 100%", 100г "LiQberry" (дойпак)
В наявності
Новинки
Ягідна паста "Вишня 100%", 100г "LiQberry" (дойпак)
В наявності
Новинки
Ягідна паста "Ананас-манго-маракуя 100%", 100г "LiQberry" (дойпак)
В наявності
Новинки
Ягідна паста "Малина 100%", 100г "LiQberry" (дойпак)
В наявності
Новинки
Ягідна паста "Чорниця 100%", 100г "LiQberry" (дойпак)
В наявності
Новинки
Ягідна паста "Обліпиха100%", 100г "LiQberry" (дойпак)
В наявності
Новинки
Натуральні цукерки "Піна колада", 200г "Flower food"
В наявності
Новинки
Олія обліпихова, 250мл "Organic Oils"
В наявності
Новинки
185 грн.