Як поєднати любов до шоколаду із здоровим харчуванням? дуже легко!
Спробуйте шоколад без цукру на керобі – це смачна та корисна альтернатива традиційному шоколаду.
Кероб – це натуральний порошок з плодів Ріжкового дерева, схожий на какао, проте не містить кофеїн і наділений солодкуватим присмаком.
Можна вживати діткам та вагітним жінкам, веганам, вегетеріанцям, спортсменам, людям, що слідкують за здоров’ям та фігурою.
Шоколад на керобі має низький глікемічний індекс, тому його можна вживати при діабеті в помірній кількості.
Склад: масло какао, кероб, сухе кокосове молоко, арахіс, гімалайська сіль, екстракт стевії.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.