Бограч – це гуляш, приготований із великої кількості м’яса, з додаванням овочів та спецій. Як стверджують дослідники, бограч придумали пастухи, які готуючи страву, клали до свого казанка-бограча усе, що було із собою – сало, м’ясо, коріння, насіння та овочі, довго варили на ватрі та ще й міцно приправляли усе це паприкою.
Слово «бограч» у перекладі з угорської – це назва казана, в якому його традиційно готують. Та, оскільки, високо в горах чи у далекій мандрівці під рукою не завжди є такий казан, ми вирішили спростити для вас процес готування цього смачного й поживного супу. Все, що потрібно – залити страву окропом, перемішати й зачекати 5 хвилин. Бограч від James Cook є наваристим та дуже ситним.
Їжа для походів James Cook виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома.
Спосіб приготування: залити страву окропом до позначки 3-4 на внутрішній лінійці, перемішати, та зачекати протягом 10 хвилин
Склад: картопляні пластівці 33%, яловичина сублімована 16%, картопля сублімована 11%, паприка 8%, перець червоний солодкий 7%, помідор 7%, морква, цибуля, сіль, перець червоний гострий, часник, кмин
Харчова (поживна) цінність: на 100 г сухого продукту – білки 20.2 г, жири 11.4 г, вуглеводи 44 г , порції – білки 9,1 г, жири 5,1 г, вуглеводи 19,8 г
Енергетична цінність (калорійність): на 100 г сухого продукту – 348 Ккал / 1457 Кдж, порції – 157 Ккал / 656 Кдж
Вага: сухої страви – 45 г; готової – 336 г
Термін придатності: 24 місяці
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
