Борошно кольору пломбіру без домішок, барвників, підсилювачів смаку. Має виражений аромат кокосу.
Кокосове борошно багате на клітковину (32,6 г), калій, містить лаурінову кислоту, яка є відмінним стимулятором імунітету.
Кокосове борошно допомагає роботі шлунково-кишкового тракту, нормалізує артеріальний тиск та рівень цукру, має антибактеріальні властивості, сприяє зміцненню кісток та зубів. Додає енергії, поліпшує функції щитоподібної залози, допомагає знижувати вміст калорій в їжі.
Кокосове борошно виготовляється з кокосової стружки після віджиму олії на гідравлічному маслопресі. При виробництві відсутнє тертя, технологія вимагає нагрівання сировини до 36,6 градуса для віджиму олії. Цей метод зберігає максимальний вміст корисних речовин, природний колір кокосової стружки й не пересмажує продукт. У борошні залишається достатній вміст олії, при цьому воно не збивається у грудки.
Наша мануфактура виготовляє невеликі партії натуральної продукції. Тому ми гарантуємо покупцям максимальну свіжість товару власного виробництва.
Завдяки високому вмісту кокосової олії борошно підходить для приготування панкейків, кексів, печива. Випічка виходить ароматною та соковитою, а не сухою. Для кращого ефекту борошно бажано просіяти та додати більше яєць, адже борошно добре вбирає вологу. Особливо смачними вдаються сирники та запіканки.
Кокосове борошно незамінне в азійській кухні, надає стравам приємного смаку та поживності. З додаванням борошна готують гостру локшину, рибні супи, морепродукти. Борошно цілком підходить для десертів, молочних страв. Продукт добре замінює панірувальні сухарі й надає стравам із м’яса та риби пікантності. Чудовий компонент для згущення соусів та добавка до смузі.
Термін придатності: 6 місяців.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.