Склад: насіння соняшника, насіння гарбуза, насіння льону, кедровий горіх, білий кунжут, чорний кунжут.
Насіння для салату містить багато клітковини, мінералів, корисних жирів і білків. Тому мікс зерен часто присутній у дієтичних раціонах і спортивному харчуванні.
Найбільш корисним є таке насіння для салату:
- соняшник - зерна багаті на вітаміни Е і В1, містять багато моно- та поліненасичених жирів, селен, калій, мідь і цинк;
- льон - має сильні протизапальні властивості за рахунок альфа-лінолевої кислоти й сприяють поліпшенню функцій - шлунково-кишкового тракту завдяки високому вмісту клітковини;
- кунжут - допоможе стабілізувати показники холестерину, позитивно впливає на печінку, серце та судини, а також багатий на кальцій, магній та мідь;
- зернята гарбузові - містять багато білка й клітковини, поповнять запас організму такими мінералами, як магній, залізо, фосфор, марганець і калій.
- кедровий горіх - прекрасне джерело жирних кислот, які легко насичують, знижують рівень холестерину та регулюють обмін глюкози.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.