Вживання насіння льону з лікувальною метою дозволяє позбутися або попередити захворювання шлунково-кишкового тракту, гастрит, виразку. Корисний продукт покращує моторику, що є ефективним заходом профілактики і лікування закрепів. Відвари, настої, киселі, приготовані з льону за народними рецептами, знаходять широке застосування в програмах зниження ваги.
Склад: насіння льону звичайного. Не містить барвників, ароматизаторів, підсилювачів смаку, хімічних домішок.
Калорійність на 100 г продукту: 534 кКал/ 2234 кДж.
Поживна цінність на 100 г продукту: білки - 18,2 г, жири - 42,1- г, вуглеводи - 28,8 г.
Насіння льону натурального користь
Цей продукт є природним джерелом рослинних білків, волокон та омега-3 жирних кислот. Льон коричневий сприяє нормалізації обміну речовин, покращенню стану шкіри та волосся, а також підтримці здоров'я серця та судин.
Як вживати льон коричневий
Льон коричневий можна додавати до різних страв. Його можна вживати в цілому вигляді, подрібнювати або молоти. Рекомендована добова норма - 1-2 столові ложки.
Як приготувати льон коричневий
Льон коричневий можна використовувати в сировому вигляді, додавати до салатів, каш, смузі. Також його можна замочити у воді на декілька годин або вночі, щоб отримати желатиноподібну масу, яка додається до страв.
Різниця льону коричневого та золотого
Коричневий льон та золотий льон мають подібні харчові характеристики, але вони можуть відрізнятися за смаком та текстурою. Коричневий льон має більш виразний смак, а золотий льон - ніжніший та м'якіший.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
