Очищаючі властивості лляного насіння сприяють виведенню з організму токсинів, паразитів і продуктів їх життєдіяльності .Вживання насіння льону з лікувальною метою дозволяє позбутися або попередити захворювання шлунково-кишкового тракту, гастрит, виразку. Корисний продукт покращує моторику, що є ефективним заходом профілактики і лікування закрепів. Відвари, настої, киселі, приготовані з льону за народними рецептами, знаходять широке застосування в програмах зниження ваги.
Насіння льону натурального користь
Цей продукт є природним джерелом рослинних білків, волокон та омега-3 жирних кислот. Льон коричневий сприяє нормалізації обміну речовин, покращенню стану шкіри та волосся, а також підтримці здоров'я серця та судин.
Як вживати льон коричневий
Льон коричневий можна додавати до різних страв. Його можна вживати в цілому вигляді, подрібнювати або молоти. Рекомендована добова норма - 1-2 столові ложки.
Як приготувати льон коричневий
Льон коричневий можна використовувати в сировому вигляді, додавати до салатів, каш, смузі. Також його можна замочити у воді на декілька годин або вночі, щоб отримати желатиноподібну масу, яка додається до страв.
Льон коричневий купити Україна
Ви можете купити насіння льону натурального в нашому інтернет-магазині здорового харчування з доставкою по всій Україні.
Хліб з льоном рецепт
Інгредієнти:
- 1 чашка закваски
- 3 чашки борошна (можна використовувати різні види: пшеничне, спельтове або за своїм смаком)
- 1,5 чайної ложки морської або столової солі
- 1-2 столові ложки коричневого льону
- 1,5 чашки теплої води (можливо, потребується більше або менше, в залежності від вмісту вологи в борошні)
Процес приготування:
-
Велику миску змазуйте олією. Додайте закваску, воду, борошно, льон та сіль. Щільно змішайте дерев'яною ложкою або руками до однорідної маси.
-
Покриваєте миску кухонною рушником і залишайте на кухонному столі на 8-12 годин (або на ніч).
-
На наступний день тісто має подвоїтись в об'ємі. Вам потрібно буде ще раз змішати тісто, щоб випустити повітря.
-
Після цього перекладіть тісто в форму для випічки, попередньо змазану олією. Дайте тісту ще 2 години на підіймання.
-
Розігрійте печу до 220 градусів Цельсія. Випікайте хліб протягом 30-40 хвилин, або до золотистої корочки.
-
Вийміть хліб з печі і дайте йому охолонути перед тим, як різати.
Насолоджуйтесь свіжим хлібом з коричневим льоном, який додасть вам енергії та поживних речовин!
Різниця льону коричневого та золотого
Коричневий льон та золотий льон мають подібні харчові характеристики, але вони можуть відрізнятися за смаком та текстурою. Коричневий льон має більш виразний смак, а золотий льон - ніжніший та м'якіший.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.